homeride 22 & 23 juni 2019
kinderfonds

Log in

Al 512.721 Euro gedoneerd!
Teams: 37

Nieuws & Agenda

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de route, het programma, uitingen in de media of vrijwilligersvacatures? En geen HomeRun deadline voor het aanleveren van je shirtmaat of een gezamenlijke training missen? Blijf op de hoogte met het nieuws en de agenda.

Laatste nieuws

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina:

Teampakketten ophalen

27 mei 2019

Van 12 t/m 14 juni kunnen jullie de teampakketten ophalen bij een restaurant van McDonald’s (keuze voor dit restaurant is doorgegeven door de teamcaptains).

Start HomeRun in een speciale trui

8 mei 2019

Iedereen start op 22 juni om 13.00 uur in het blauw, wit, gele HomeRun shirt, maar gaat jouw team misschien wel van start in de gele, groene of hartjestrui? Voor het team dat het meeste geld ophaalt, de meeste acties heeft met een minimale opbrengst van € 50 per actie of de meest hartverwarmende actie organiseert, zijn er heel bijzondere HomeRun truien. De strijd hiervoor is inmiddels losgebarsten!

Gezocht: vrijwilligers

14 maart 2019

HomeRun zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van betrokken, enthousiaste vrijwilligers met het hart op de juiste plek! Die helpen om alle lopers die op de been zijn, ook 'up and running' te houden. Vrijwilligers die er ook een mooi feest van maken onderweg en die dit evenement succesvol te laten verlopen. Kortom: HomeRun kan niet zonder jou. Help je mee?

Win zelfontworpen teamshirts

8 maart 2019

Zorg dat alle leden van jouw HomeRun team staan ingeschreven op home-run.nl op zondag 7 april 2019. Alleen dan maken ook zij kans op een gepersonaliseerd teamshirt, aangeboden door hoofdsponsor McDonald’s.

Meld je nu aan voor de PreRun

Meld je aan voor de PreRun

13 februari 2019

Zaterdag 30 maart vindt de PreRun plaats bij en rond Hilton Royal Parc Soestduinen (van Weerden Poelmanweg 4-6, 3768 MN Soestduinen).

Hét moment om al je vragen te stellen aan de organisatie, hardloopshirts te passen en tips te krijgen op het gebied van fondsenwerving. Bovendien wordt er een hardloopclinic georganiseerd en krijg je uitleg over het navigeren via de gps.

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina: