homerun 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 244.509 Euro gedoneerd!
Teams: 19

Bekijk de route van HomeRun 2022

HomeRun start op 25 juni in Rotterdam bij het SS Rotterdam. Vanuit Rotterdam lopen we hard naar Gouda, Utrecht, Alphen a/d Rijn, Leiden en Den Haag, om vervolgens weer te finishen in Rotterdam op zondag 26 juni

HomeRun wordt gelopen in estafette. Voor het teamgevoel sta je gezamenlijk aan de start en kom je als één team over de streep bij de finish.

Onderweg stop je op verschillende checkpoints waar voldoende faciliteiten aanwezig zijn om even uit te kunnen rusten, de rest van je team op te zoeken, je te laten masseren of de innerlijke mens te verzorgen. Langs de route en op de checkpoints staan betrokken vrijwilligers en juichende familieleden of teamgenoten. HomeRun 2022 gaat langs de volgende checkpoints:

 • Gouda: Sportcentrum de Mammoet
 • Utrecht: de Vechtsebanen
 • Alphen a/d Rijn: Scala College
 • Leiden: Zorg en Zekerheid
 • Den Haag: Cars Jeans Stadion

Hier vind je de huidige concept route, in overleg met gemeenten wordt deze route de komende periode geoptimaliseerd. Wijzigingen vinden continu plaats en ongeveer een week voor HomeRun 2022 wordt de route definitief vastgesteld. Heb je route tips om de route nog mooier te maken? Laat het weten!

Cheerpoints
Naast de checkpoints vind je verschillende cheerpoints langs de route, om er samen een groot feest van te maken. Bij de cheerpoints vind je een snelle snack en word je toegejuichd en aangemoedigd door het publiek. De cheerpoints van 2022:

 • Etappe 1  - Happy Smile  & 14TheRoad
  Op etappe 1 liggen maar liefst twee cheerpoints. De HappySmile wordt georganiseerd bij Speeltuinvereniging de IJselkids. Hier wordt groots uitgepakt met leuke aankleding en een dj! Voordat de HomeRunners aankomen bij het eerste checkpoint komen ze nog langs het 14TheRoad café. Een gezellige plek waar er water kan worden bijgevuld en een snack meegenomen kan worden voor de laatste kilometers!
 • Etappe 2 - Castellum Hoge Woerd, Hoge woerdplein in Utrecht
  Een echte eyecatcher. Een moderne interpretatie van een romeins fort. Natuur en cultuur komen op deze plek samen. Een mooie korte stop voor de HomeRunners en een mooie plek voor de familie, vrienden en deelnemers om de HomeRunners aan te moedigen.
 • Etappe 3 - snel bekend
 • Etappe 4 - Carpool Rijpwetering
  Dit is een cheerpoint in de nachtetappe, want ook in de nacht wordt er gezorgd voor een extra mentaal zetje!
 • Etappe 5 - Openbare Parkeerplaats, Wassenaarseslag 26 in Wassenaar
  Een cheerpoint mooi gelegen dicht bij het strand! Hét punt voordat de HomeRunners een tocht door de natuur tegemoet gaan.
 • Etappe 6 - McCheerpoint, Sportcentrum de Wilgenring,  Rotterdam
  Als laatste duwtje in de rug wordt het McCheerpoint georganiseerd bij Sportcentrum de Wilgenring.  Dit cheerpoint zal in het teken staan van onze trotse sponsor McDonalds. Op locatie is een dj aanwezig om te zorgen voor een feestelijke sfeer samen met alle vrienden en familie die de deelnemers komen aanmoedigen.