homerun 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 246.322 Euro gedoneerd!
Teams: 19

Nieuws & Agenda

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de route, het programma, uitingen in de media of vrijwilligersvacatures? En geen HomeRun deadline voor het aanleveren van je shirtmaat of een gezamenlijke training missen? Blijf op de hoogte met het nieuws en de agenda.

Laatste nieuws

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina:

Schrijf je in voor de PreRun

17 maart 2022

Om ervoor je zorgen dat je op en top voorbereid aan de start staat, organiseren we op zaterdag 7 mei een PreRide. Hier kunnen deelnemers elkaar ontmoeten om tips & tricks uit te wisselen en ervaringen te delen. Ook kun je meedoen aan een fietsclinic. Dit jaar vindt de PreRide plaats in en rondom Sports & Businesscampus De Vechtsebanen in Utrecht. Ben jij erbij? Meld je vóór 7 mei aan, via deze link.

Stuur je verzoeknummer in voor HomeRadio

7 maart 2022

HomeRide, HomeRun en HomeWalk zijn 24 uur lang te volgen via HomeRadio. Met onder andere verslag van het gezamenlijke start- en finishmoment, razende reporters die teams bezoeken en natuurlijk sporters en begeleiders die vertellen over hun deelname. Ook draaien wij muziek die jullie willen horen. Laat hier weten welke drie nummers jij en jouw teamleden willen horen en wie weet hoor je een van jullie nummers wel op 25 of 26 juni op HomeRadio.

Schrijf je in vóór 1 maart & win HomeRun hoodies!

11 februari 2022

WIN! Hebben jullie je nog niet ingeschreven voor HomeRun 2022? Doe dit dan snel. Als je je inschrijft vóór 1 maart maak je namelijk kans op speciale HomeRun hoodies voor het hele team! Leuk voor tijdens of na het trainen, én om te laten zien dat jullie de uitdaging aangaan op 25 en 26 juni. Dus waar wachten julie nog op?! Schrijf je team in en maak kans op deze speciale hoodies. 

Actievoorwaarden

Online informatiebijeenkomst 15 februari

2 februari 2022

Ben je nieuw bij HomeRun en wil je graag meer weten over dit unieke evenement? Twijfel je of je je moet inschrijven, omdat je nog met vragen zit? Of wil je HomeRun introduceren bij collega's, vrienden of familie? Kom dan naar onze online informatiebijeenkomst!

4 voordelen om jouw bedrijf in te schrijven voor HomeRun

4 januari 2022

HomeRun is méér dan een sponsortocht. Ja, teams laten zich sponsoren door hun netwerk van familie, vrienden, buren en collega’s. En ja, daar zetten ze een eigen sportieve prestatie tegenover. Want een uitdaging is het: in 24 uur 240 kilometer hardlopen in estafettefvorm. Dat doe je om je eigen grenzen te verleggen, maar zeker ook voor de gezinnen met een ziek of zorgintensief kind in een Ronald McDonald Huis. Met deze sportieve inzet zorgen we ervoor dat deze gezinnen altijd bij elkaar kunnen zijn. 

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina: