homerun 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 2.252 Euro gedoneerd!

Nieuws

Gezocht: vrijwilligers

14 March 2019

HomeRun zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van betrokken, enthousiaste vrijwilligers met het hart op de juiste plek! Die helpen om alle lopers die op de been zijn, ook 'up and running' te houden. Vrijwilligers die er ook een mooi feest van maken onderweg en die dit evenement succesvol te laten verlopen. Kortom: HomeRun kan niet zonder jou. Help je mee?

Terwijl de hardlopers zich klaarmaken voor de tocht of al aan het bikkelen zijn, zijn jullie druk in de weer met opbouwen. Waar het zwaar wordt, motiveren jullie en houden jullie de hardlopers up and running... Dag en nacht wijzen jullie de weg. Jullie zorgen voor een warm welkom. En soms geven jullie de HomeRunners letterlijk een duwtje in de rug. Kortom, jullie zijn onmisbaar! Per locatie zijn we opzoek naar sterke sjouwers die helpen met de op- en afbouw, registratiekanjers, route uitpijlers, cateringhelden, vriendelijke gastvrouwen/ heren, fotografen, masseurs en gezellige sfeermakers. Voor, tijdens en na HomeRun.

Lijkt het je leuk om je als vrijwilliger in te zetten voor HomeRun? Of ken je misschien iemand die zich graag wil inzetten als vrijwilliger? Aanmelden kan via het online aanmeldformulier.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via vrijwilliger@home-run.nl of telefonisch via 020 - 472 04 84. Help ons mee en verspreid deze oproep op social media en in je netwerk.

We zien je graag bij HomeRun! 

Meer nieuws