homerun 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 235 Euro gedoneerd!

Nieuws

PreRun uitgesteld

16 March 2020

De PreRun, PreRide en PreWalk van zaterdag 4 april aanstaande worden uitgesteld vanwege de ontwikkelingen rond het COVID-19 virus. Het Ronald McDonald Kinderfonds volgt hiermee de maatregel van het kabinet om bijeenkomsten met meer dan 100 personen af te gelasten.

Deze maatregel geldt op dit moment tot 6 april. Daarna volgt een nieuw advies. Op basis daarvan bekijken we opnieuw of en wanneer de PreRun, PreRide en PreWalk op een ander moment plaats kunnen vinden.

Gelukkig is er op dit moment nog geen enkele reden om HomeRun, HomeRide en HomeWalk af te gelasten. Het Ronald McDonald Kinderfonds volgt de ontwikkelingen rond COVID-19 op de voet en volgt hierin het advies van het RIVM en het Ministerie van Volksgezondheid over eventueel te nemen maatregelen. Als er de komende weken of maanden ontwikkelingen zijn die hier wel aanleiding toe geven, worden jullie hierover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Hartelijk dank voor jullie medewerking. Blijf gezond, en let goed op jezelf en op de mensen om je heen. We hopen dat jullie opgebouwde trainingsuren en fondsenwervende inspanning voor HomeRun, HomeRide en HomeWalk tot een mooi resultaat leiden.

Vragen?

Heb je vragen over de verplaatsing van de PreRun, PreRide en PreWalk? Neem gerust contact op met de organisatie van HomeRun, HomeRide en HomeWalk via info@home-run.nl of 088 - 221 90 05.

Meer nieuws