homerun 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 0 Euro gedoneerd!

eRoutes

Voor de speciale HomeRide, HomeRun en HomeWalk @Home van 2021 werken we samen met eRoutes aan een evenement binnen hun app waarin teamgenoten virtueel het estafettestokje aan elkaar kunnen doorgeven.

Binnen de bestaande eRoutes app wordt een digitale HomeRide, HomeRun en HomeWalk aangeboden die deelnemers in staat stelt om individueel, maar toch als team, de benodigde kilometers bij elkaar te fietsen of te lopen. Elke deelnemer neemt deel via een eigen telefoon, met een eigen eRoutes account en legt op deze manier de kilometers af voor het team.

Routeplanner voor hardlopen & wandelen

eRoutes biedt een mobiele app die unieke routes creëert, passend bij de gewenste afstand en altijd startend vanaf de locatie waar je je op dat moment bevindt. De app werkt op basis van GPS en maakt binnen elke tellen routes van 0,5 tot 60 km.  Na het kiezen van een route, leidt de app je via stem- en beeld navigatie langs de gehele route. Elke route is ‘rond’ en komt dus altijd weer uit op het punt waar je bent gestart. Ook is het mogelijk om jezelf enkel te laten ‘tracken’ en zelf de route te bepalen. Onderweg wordt je gemiddelde snelheid en tijd bijgehouden en is zichtbaar op welk percentage van de afstand je bent.

Train verantwoord met een schema in de eRoutes app

Naast eigen voorbereiding kun je ook een trainingsschema volgen. Het geeft je tevens de mogelijkheid om het lopen met eRoutes eigen te maken. De trainingsschema’s zijn opgesteld door oud-marathonloper Gerard Nijboer. Er is keuze uit speciale hardloopschema’s of wandelschema’s. Ze zijn gericht op afstand en variëren van 3 tot 42,2 km.