homerun 26 & 27 juni 2021
kinderfonds

Log in

Team: Running 4 Milou

Homerun team Running 4 Milou
Team rent voor: 
Ronald McDonald Huis Nijmegen

Onze lieve Milou is inmiddels 2.5 jaar oud geworden. Wie had toen kunnen denken dat ze het nu zo goed zou doen. Ze ontwikkelt zich fantastisch en mensen die niet beter weten zouden denken dat ze een normale start heeft gehad. Hoe anders was het toen we na een bevalling uit het boekje ineens met spoed naar het WKZ en later het Radboud moesten met alle toeters en bellen. De grond zakte onder onze voeten vandaan en de wereld stond stil voor ons.

Heleen mocht 4 dagen opgenomen blijven als kraamvrouw en daarna moesten we het ziekenhuis uit werd ons verteld. Dat was schrikken... We wilden niets liever dan zo dicht mogelijk bij Milou blijven en tijdens de opname van Heleen was dat letterlijk om de hoek. Hoe moest dat als we niet in het ziekenhuis konden blijven? Vanuit het ziekenhuis werd aangegeven dat we in aanmerking kwamen voor het Ronald McDonald huis. We konden gaan kijken. Een dag voor het ontslag duwde ik Heleen in de rolstoel over het pad naar het Ronald McDonald huis. Het pad waarvan we toen nog niet wisten hoe vaak we dat nog zouden afleggen. Na ontvangst door de vrijwilliger van dienst bleek het tegen onze verwachting in zeer ruim, comfortabel en huiselijk ingericht. En gelukkig konden we de dag erna onze intrek nemen. Die dag en nog vele keren daarna hebben we ons gelukkig geprezen dat we daar konden verblijven en dat dit in ons mooie landje mogelijk is. Toen we hoorden van de Home run was de beslissing snel genomen. Hier gaan we aan mee doen om te zorgen dat dit goede doel in stand gehouden kan blijven en dat ouders van andere zieke kinderen ook in de toekomst hier gebruik van kunnen blijven maken.

Vrienden die Running 4 Milou helpen

 
 

€ **,**

Anoniem

€ 15,00

Wendy en Ferry Zwambag

Wat een mooi doel, succes!

€ 30,00

Jany Janssen-van Dijk

Go Jeroen Smulders Go voor dit sympathieke doel

€ *,**

Anoniem

€ **,**

Anoniem

€ 60,00

Teun en Sofie Fransen

Geweldig initiatief. Onze zoon Twan heeft als 5 weken oude baby een week op ic in Maastricht gelegen. Daar hebben wij ervaren hoe fantastisch het verblijf in het Roland Mc Donald is. Zet 'm op!

€ 105,00

Madelon Van den Berg

Omdat die grens vandaag maar eens bereikt moet worden: gefeliciteerd Roland!!

€ **,**

Bülent Yetilmis

Zet ‘m op!

€ 60,00

Neervoort T-UX b.v.

Run Roland Run!

€ 15,00

Mari van Asseldonk

Pagina's

Teamleden